Industriport
Tillverkare av Compact-porten
Begär offert   >

Extern installation

Installation av en sektionsdörr på utsidan

Vid byte av en befintlig rulllucka kan problemet uppstå att det finns för lite utrymme inuti för att passa en traditionell isolerande sektionsdörr. Att installera ytterligare en rulllucka är ett alternativ, men isoleringsvärdet för detta är minimalt och det är inte möjligt att passa in glas.

Kostnadsbesparing och inga komplexa konstruktioner

För många arkitekter och ägare är lösningen att passa industridörrarna på byggnadens utsida. Det finns potentiella lösningar, men de är inte de vackraste och samtidigt är de dyra strukturer. Därför har många arkitekter valt istället att installera en industridörr på utsidan av byggnaden - en som inte kräver en komplex struktur men helt enkelt kan monteras ovanför åtkomsten.

Inuti eller utanför byggnaden? Du väljer

Den Compact vikbara dörren viker panelerna upp ovanför dörröppningen, så det spelar ingen roll om den är monterad på byggnadens utsida eller insida. Utomhusinstallation kräver naturligtvis väderbeständig, och det finns olika lösningar för detta. Det mest uppenbara är skyddskåpan, som är gjord för att passa dörren och innebär att när den fälls upp försvinner dörren in i locket, medan motorn har separat skydd.
Extern installation är också ett alternativ för sprayhytter vid byte av traditionella skjutdörrar. Det är möjligt att montera glas i dörrarna och ventilationsluckor är också ett alternativ. För extern installation är varje alternativ möjligt som också är möjligt på interiören.

För mer information kontakta oss eller designa din egen dörr och få ett pris.

Begär offert
Kontakta mig
Kontakta mig
Namn:
E-post/Telefon: