Industriport
Tillverkare av Compact-porten
Begär offert   >

Arbetsyta belysning

När man utformar en industribyggnad är belysningsplanen en viktig del. Naturligt dagsljus eller konstgjort ljus? Behöver du se in eller ut ur byggnaden? Alla överväganden som ska beaktas vid utformningen av en byggnad. Och valet av industridörrar spelar också en roll här: behöver du en fullglasad dörr eller är en panel tillräckligt? Finns det ett fönster ovanför dörröppningen som låter dagsljus in, eller behöver dörren glasering? Måste belysning installeras i taket för att möjliggöra arbete? Frågor som måste besvaras innan en industridörr kan väljas. Det finns många alternativ när en industridörr behövs, inklusive den traditionella sektionsdörren som lyfter upp i byggnaden längs taket via ett järnvägssystem.

En unik vikningsmekanism möjliggör belysning på arbetsytan

En nackdel med detta är att alla fönster ovanför dörröppningen är blockerade när dörren öppnas, och takbelysning kan också täckas av dörren. Om du väljer en Compact hopfällbar dörr finns det inga av dessa nackdelar, den unika vikningsmekanismen viker dörrpanelerna till ett litet område ovanför dörröppningen så att det inte blockerar fönster och eftersom dörren inte rör sig in i byggnaden längs taket , det finns inga problem med belysning i dörröppningens område.

Compact hopfällbar dörr som används med speciell belysningsplan

Ett exempel på hur Compact-dörren används i en byggnad med en speciell belysningsplan är Rolling Roads-projektet från McLaren, Aston Martin och JCB. Fordonstillverkarna har glaserade lådor som innehåller dynamiska tester av sina fordon i sina tillverkningsenheter. I dessa glaserade lådor som står i mitten av produktionsområdet är helglasade Compact-dörrar. Belysningen i rummet får dem att smälta samman i helheten.

Separata rum

Men när en separering måste göras i en byggnad och belysning är viktig, kan Compact-dörren också göra skillnaden. Genom att använda en helglasad dörr kan en åtskillnad göras mellan två rum utan att skära av dem från varandra, och när dörrbladet vikas upp stör det inte belysningen eller andra installationer på taket eller ovanför dörröppningen.

Upptäck fördelarna med den Compact hopfällbara dörren, kontakta oss eller designa din egen dörr i 6 enkla steg.            

Begär offert
Kontakta mig
Kontakta mig
Namn:
E-post/Telefon: